Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 #002
23.12.2017 15:37 | Chaotra

Joulua??

Idk kai tämänkin postauksen olisi voinut jättää joulun toiselle puolelle, mutta minkäs teet. Ehkä kirjoittelen uudestaan silloin. Tai sitten en.

Tällä hetkellä soi: Blue Stahli - Corner

Käytiin eilen katsomassa uusin Star Wars. The Last Jedi. Muistin pitkästä aikaa miten paljon rakastankaan tuota sarjaa. Rakastuin elokuvaan ihan siitä ensimmäisestä lauseesta alkaen, ja oli se kyllä ihan mahtava loppuunkin asti. 

Sain myös jo parit joululahjat. Suklaata ja elokuvia (Passengers ja Alien - Covenant). Sitten sain tädiltä Overwatchin mikä on ainakin näillä näkymin paras lahja? 


 - Chaotra | Kommentoi #001
09.12.2017 22:26 | Chaotra

Sivuja, sivuja...

Jostain tuli innostun suntuubiin tällä viikolla. Päädyin tekemään oman soturikissaroolipelin, Kaaoksen. Sain sen valmiiksi 5 päivässä. Ehkä tuolla sivujen ahertamisella on oma osuutensa siinä, että hankin viimeyönä 39 asteen kuumeen... Mutta jostain päädyin sitten näitäkin sivuja katselemaan. Laitoin muutamia tarinoita pystyyn. Saa nähdä mitä tästäkään sivusta tulee. Tuskin paljon mitään. 

Tällä hetkellä soi: Krewella - Calm Down (Chime & Halcyon Remix) [Nightcore]

Ehkä tällä pärjätään ihan aluksi. 70% mahdollisuus, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen blogipostaus näille sivuille. Tarinoita saatan kyllä laittaa pystyyn.


 - Chaotra | Kommentoi


RSS

©2018 Of The Dawn - suntuubi.com